Ga naar de homepage

Aminess Maravea Camping Resort ****

Algemene gegevens
Toon op kaart
Beschikbaarheid en prijzen
7,9
20 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Zwemmen in een zoutwaterzwembad
  • Met de trein naar Novigrad
  • Prachtig uitzicht over het water
  • Mobile homes met eigen zwembad
  • Fietsen langs de Istrische kust
  • Aquapark Istralandia op 7 km

Direct aan de Adriatische zee en vlak bij Novigrad ligt Aminess Maravea Camping Resort. Vanaf de camping gaat er dagelijks op verschillende tijden een treintje naar Novigrad, zodat je de auto kunt laten staan. Het is een klein havenstadje met nauwe straatjes, winkels en restaurants met gezellige terrasjes. De regio waarin de camping ligt, Istrië, is geliefd vanwege het gunstige klimaat en de ligging aan de kristalheldere zee. Vanaf de camping heb je een prachtig uitzicht over het water. In de regio is nog niet veel hoogbouw en de dorpjes ogen nog zeer authentiek. Nieuw in 2019: een zwemcomplex met kinderbad, een fraaie ligweide en modern sanitair.

Toon meer

Om bij de camping te komen, neem je vanaf de snelweg A9/E751 afslag 3 (Nova Vas) naar de D301 richting Novigrad. Daarna volg je de borden ‘Aminess Maravea Camping Resort’. De receptie is eenvoudig te bereiken met de auto (en caravan). Als je naar de camping rijdt, staan aan de ene kant van de weg wat oudere appartementencomplexen (die niet tot de camping behoren) en aan de andere kant staan een aantal kermisattracties voor kinderen. Bij de poort van de camping word je te woord gestaan door een medewerker die je naar een plekje wijst waar je even kunt parkeren. Daarna kun je rustig inchecken. Deze parkeerplekken zijn de afgelopen jaren nieuw aangelegd. Bij de receptie is een informatiebalie voor de toeristische attracties in de buurt.

Vrij in de natuur kamperen of op een afgebakende plaats

De camping is goed georganiseerd en de bewegwijzering is heel duidelijk. Er zijn veel verschillende kampeerplekken: van vrije plekken in de natuur tot luxe plaatsen met wateraan- en afvoer. De mate van privacy hangt dan ook af van de plek die je boekt. Er zijn genummerde, afgebakende plaatsen met hagen of struiken, maar er zijn ook genummerde plekken die niet afgebakend zijn. Je kunt kiezen uit plekken met veel of weinig schaduw. Slechts enkele plekken hebben helemaal geen schaduw. Door het grote verschil in kampeerplekken zijn er veel verschillende prijscategorieën. De plekken direct aan zee hebben een mooi uitzicht en de vaste seizoensplekken vind je achteraan op het terrein. De stacaravans van de camping staan bijeen in themadorpen, omgeven door de natuur.

Nieuw sanitair

Het sanitair op de camping is goed. Het is een paar jaar geleden volledig vernieuwd en wordt sindsdien uitstekend onderhouden. Voor mindervalide kampeerders zijn er aparte voorzieningen. Daarnaast is er een speciale babyroom en kindersanitair. Als je verder het terrein opgaat, zijn er ook gedeeltes met mobile homes en huisjes. Soms hebben deze een eigen zwembadje, dat tussen de huisjes is geplaatst. Deze gedeeltes zijn afgesloten door middel van een hek en slagbomen.

Op Aminess Maravea Camping Resort komen in het hoogseizoen kampeerders van allerlei nationaliteiten. Vooral onder Nederlanders, Duitsers, Belgen, Engelsen, Italianen en Zweden is Aminess Maravea Camping Resort een populaire camping. In het laagseizoen zijn er veel vaste gasten die gebruikmaken van hun seizoensplaats.

Fietsen langs de Istrische kust

De camping is heel geschikt voor gezinnen met kinderen. Er is voldoende animatie in het hoogseizoen en er worden evenementen georganiseerd. Kinderen kunnen meedoen aan een van de vele educatieve of creatieve workshops en er is een tienerclub waar onder andere themafeesten georganiseerd worden. Ook zijn er vele sportmogelijkheden op de camping. Je kunt voetballen, tennissen en basketballen. Verder kun je vanaf de camping langs de Istrische kust fietsen of over de vele onderhouden paden joggen. De competitieve kampeerder kan meedoen aan verschillende sporttoernooitjes.

Zwemmen in een zoutwaterzwembad

Direct aan zee ligt een groot zoutwaterzwembad met een apart gedeelte voor kleine kinderen. Daarnaast beschikt de camping over een zwembadcomplex met zeven extra zwembaden. Vanaf de camping loop je direct het strand op.

Supermarkt en restaurant

Er is een supermarkt op de camping waar je je dagelijkse boodschappen kunt doen. Ook worden hier strandartikelen verkocht. Bij de bakker op het terrein is er elke ochtend vers brood verkrijgbaar. Aan zee vind je een mooi restaurant met een uitgebreide kaart met grill- en visgerechten. Het terras bij de camping is overdekt en je hebt er een geweldig uitzicht over zee. Bij het restaurant is een podium waar optredens zijn en waar feestjes worden gehouden voor de campinggasten. Een heleboel gezelligheid!

Vanaf de camping naar aquapark Istralandia

Voor een dag vol adrenaline breng je een bezoek aan het aquapark Istralandia, dat op 7 kilometer van de camping ligt. Hier vind je 4500 m2 wateroppervlakte en meer dan 1,6 kilometer aan verschillende glijbanen, waarvan de hoogste wel 27 meter is! Voor een iets rustigere dag kun je de steden Poreč of Umag bezoeken.

Bekijk campingwebsite 
  • €25 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

C. Iking

"Gezellige gezinscamping. Aan het strand een gedeelte voor kinderen met speeltoestellen. Zwembad met zeewater aan het strand. Ook beschikt de camping over fijne zoetwater zwembaden. Prima verzorgd sanitair, ook voor kinderen. Aan het strand zijn er prachtige plateaus."

Inspecteur Dhr. C. Iking

C. Iking

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792305

Beoordelingen (20)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,9

Sanitair
8,4
Personeel
8,2
Prijs-kwaliteitverhouding
7,7
Kindvriendelijkheid
7,9
Entertainment
7,3
Sportfaciliteiten
7,9
Zwembad
8,2
Eten en drinken
7,6
Omgeving
8,0

Harm en Marleen, op deze camping in juni 2023

6,8

Reisgezelschap: Paren

never again!
Ontvangst verre van vriendelijk. plaatsen zijn wel goed en redelijk opgeruimd. Maar een lawaai van muziek bij het zwembad, daar kan een disco niet tegenop. Alhoewel deze er wel is …. Restaurant fors aan de prijs. Ijsje met 2 bolletjes is duur. Verder druk!
sanitair is erg schoon en wordt super goed bijgehouden.

Massa toerisme ten top.
We wisten het. geprobeerd na 33 jaar. Ervaring rijker en illusie armer. maar kunnen er nu wel over oordelen

julia van noten, op deze camping in september 2022

8,4

Reisgezelschap: Paren

wij stonden met de camper op een plekje bij de zwembaden..
er is een enorme keuze aan eten met 3 restaurants en s avonds animatie en een bar.
Er is een broodjes zaak en een winkel.
alles is aanwezig voor een fijne vakantie.

Idriz, op deze camping in juli 2020

7,2

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Ben nu voor het eerst hier alles is normaal en goed geen last van stroomuitval moderne sanitair, maar WiFi is echt drama je kan er niets mee wel zo jammer

Voorzieningen

Algemene gegevens

Openingsperiode *
19-04-2024 t/m 06-10-2024
Oppervlakte
25 ha
Aantal toerplaatsen
629 (80 - 120m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
100
Aantal huuraccommodaties
371
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:686 m2
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:2
  • Stacaravans
    • aantal:262
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard | dinnercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Italiaans | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Motorboot
  • Zeilboot
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden niet in hetzelfde gebouw, maar met alarminstallatie
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Babyroom
  • Stranddouches
  • Kraan zonder drukknop
  • Privé-sanitair in het sanitairgebouw
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Terrassencamping
  • Verharde staanplaats
  • Harde bodem
  • Hellend terrein
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:262
  • Fietsen
  • Mountainbikes
  • Kajaks
  • Waterfietsen
  • Kluisjes
  • Jetski
  • Elektrische fietsen
  • Safaritent zonder sanitair
    • aantal:69
  • Safaritent met sanitair
    • aantal:40
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:686 m2
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:484 m2
  • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
  • Stranddouches
Wellness
  • Massage
Strand
  • Kiezelstrand
  • Rotskust
  • Steenachtig strand
    • kunstmatig verhard strand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Snorkelen
  • Waterskiën toegestaan
  • Motorboot
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Zeilboot
  • Zeilen toegestaan
  • Trailerhelling
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:484 m2
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Italiaans | Engels | Duits
    • periode:01-06/31-08
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Italiaans | Engels | Duits
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Trampoline
  • Minigolf
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Beachvolleybal
  • Minigolf
  • Stand-up Paddling
  • Kano's
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Italiaans | Engels | Duits
    • periode:01-06/31-08
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Italiaans | Engels | Duits
    • periode:01-07/31-08
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
  • Recreatieruimte
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • periode:01-05/29-09
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:0 km
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0.5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:3 km
  • Direct aan zee gelegen
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 10 ampère, 16 ampère)
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden niet in hetzelfde gebouw, maar met alarminstallatie
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Speciale kampeerplaatsen voor mindervaliden
  • Speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden
  • Kraan zonder drukknop
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Tijdelijke plaatsen buiten de camping met stroom
    • aantal:8
  • Speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden
  • Speciale kampeerplaatsen voor mindervaliden
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:2

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Do

28 / 03

 

Vr

29 / 03

 

Za

30 / 03

 

Zo

31 / 03

 

Ma

01 / 04

 

Di

02 / 04

 

Wo

03 / 04

 
Max. 14.7° 19.1° 19.2° 17.5° 16.6° 16.1° 16.2°
Min 10.9° 9.1° 12° 12.1° 11.3° 9.7°
Neerslag 80% 5% 10% 45% 95% 85% 20%
Windrichting ZO ZO ZO ZO Z ZW Z
Windkracht 5 4 4 4 4 3 3

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Aminess Maravea Camping Resort
    Laguna 2
    52466 / Mareda/Novigrad
    Kroatië
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    45°20'36"N 13°32'53"E
  • Vanuit Novigrad ca. 3 km noordwaarts in de richting van Umag rijden. Duidelijk met borden aangegeven.

Contact

Contact

Wilt u camping Aminess Maravea Camping Resort boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.aminess-campsites.com

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Aminess Maravea Camping Resort. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campings in de omgeving

Aminess Maravea Camping Resort ****

Aminess Maravea Camping Resort
Aminess Maravea Camping Resort
Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort
Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort Aminess Maravea Camping Resort

Aminess Maravea Camping Resort ****

Aminess Maravea Camping Resort
Aminess Maravea Camping Resort

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen